3177 18068 22 heel grips 20120522 005 fullA

Heel Grips

€3.95
4.8 50
50 Reviews | Write a review

Description

Heel Grips by J.T. Foote. A soft sponge rubber contour pad to help end heel slipping, eliminating blister and excessive hosiery wear. The Heel Grip is suitable for men's, women's and childrens shoes. Easy application with self-adhesive backing

Your perfect shoe buddy ;-)

 • For hygiene purposes, this item can only be returned unworn and in original packaging
 • Free shipping within UK, USA, NL, BE, DE, AT, FR & LU
  to all other countries free shipping on orders over 250 euros
 • Mo - Fri ordered before 9 pm CET = same day shipping within the Netherlands, 
  Belgium before 3.30 pm CET, all other countries before 5 pm CET
  Germany ordered before 12 am CET, delivery within 48 hours
 • Customized fit advice!
  Every item is measured and tried on
 • 30-Day return within receipt
  Money back if not satisfied!
 • Everything about return policy, international shipping fees
Reviews from our customers
Are you also a proud owner of this item? Share the love!
$data[ 'rating_value' ] / $data['rating_count']} 50
50 Reviews
Rating
5/5
nl
leuke hulpjes

leuke hulpjes ... alleen bij de hielbeschermers moet ik nog iets uitzoeken want ze krullen wat om en blijven niet helemaal vastgekleefd

Rating
4/5
nl
Veel mooier als op de website!!

Mooie schoenen en met de zooltjes voorin lopen deze pump heerlijk!

Rating
5/5
nl
Superhandig!

Ik had twee paar schoenen in de kast staan die ik niet graag droeg. Eentje omdat het randje van de hak in mijn vel sneed, en eentje omdat ik er steeds uit slipte. Beide problemen zijn opgelost met de heel grips!

Het enige waar je even om moet denken is dat ze een beetje anti-slip zijn: handig tijdens het dragen, maar je moet er even aan denken tijdens het aantrekken (als je niet oppast rollen de randjes om). Ook zijn ze huidskleur van de bovenkant, maar spierwit aan de plakkant. Ik had er niet bij stilgestaan dat één van mijn schoenenparen uitsnijdinkjes heeft, waardoor je dus de witte plakker ziet zitten. Inmiddels zijn ze al een beetje verkleurd door het vuil op straat, dus valt het minder op.

De shoe halters heb ik nog niet geprobeerd.

Rating
5/5
nl
Verslaafd aan top vintage

Net weer 3 pakketjes van top vintage binnen gekregen. Mooi vest, erg leuke pencildress met ruit. Leuke polka dot haarband die mooi past bij mijn polka dot dress ( heb de polka dress geruild voor een rode in een kleinere maat, viel erg groot uit!) schoenen zijn helaas te klein erg jammer!,
Halter dress twijfel ik nog over of ik hem niet ga retourneren. Riem past niet ( had over de lengte van de riem heen gekeken op de site) de riem is wel iets wat de jurk echt af maakt namelijk.

Rating
5/5
nl
Mooi.......

Gisteren nog even deze ring besteld, om het hele plaatje af te maken.............Niet duur, maar toch heel mooi en de maat is prima aan te passen.
Zoals altijd weer netjes bezorgd en, ondanks in dit geval een kleine bestelling, toch weer met veel zorg ingepakt en ook weer dat presentje erbij.
Super!
De heel grips voor de zekerheid erbij besteld. Hopelijk heb ik dan ook minder last van blaren en dus meer wandelplezier!!!!!

Recently admired...
Shop Assistant