Sass & Belle Metallic Fox Bauble

You earn 7 TopPoints for this item.

Also available in:

Measurements

Show sizes in cm inch

Our size indication: Height Width
One size 8 6
Description

Has this sly fox already found its way to your Christmas tree? Of course, classic Christmas baubles are always a great choice, but if you like a tree that looks just a little different, this stunning fox is perfect for you! Made of white and black glass combined with a bronze/brown metallic colour. Have a merry, uhm... foxy Christmas and a happy New Year!

 

 • Glass
 • Metallic
▾Read more
 • Free shipping within UK, NL, BE, DE, AT, FR & LU
  to all other countries free shipping on orders over € 250 
 • Mo - Fri ordered before 5 pm CET = same day shipping within the Netherlands, in all other countries before 3.30 pm CET
  Germany ordered before 12 am CET, delivery within 48 hours
 • Customized fit advice!
  Every item is measured and tried on
 • 30-Day return within receipt
  Money back if not satisfied!
 • Everything about return policy, international shipping fees
Care & Product details
 • Glass
 • Glass
 • Silvertone base metal
Reviews from our customers
Rating
nl
Leuke kerstversiering. Redelijk groot maar dat is juist leuk .
Rating
nl
Happy!
Ik ben zeer gelukkig!
Rating
nl
wat een schattig vosje
Vandaag ontvangen; ondanks de drukte weer supersnel geleverd. Een puntgaaf, lief vosje, zo weggelopen uit het verhaal van de Kleine Prins! Voor 2020 heb ik een kalender van de Kleine Prins; ik denk......dat dit vosje na de kerst voorlopig nog naast die kalender blijft hangen!
Rating
nl
Fox and Cherries
Vossen en kersen zijn een injoke tussen mij en een goede vriendin, dus toen ik deze twee zag kon ik ze gewoon niet weerstaan. Ze hangen nu gezamelijk in mijn kamer, en zorgen voor een glimlach op mijn gezicht zodra ik ze zie
Rating
nl
Echt vintage!

Zelden zo'n toppunt van vintage gezien als de blouse van The Seamstress of Bloomsbury! De flinterdunne crêpe de Chine stof, het delicate model en het handgemaakte smockwerk geven het een vintage feel zoals je maar zeer zelden tegenkomt. Een absolute topper en vijf hartjes waard.
De kerstbal van Sass en Belle valt helaas wat tegen: hoewel het ontwerp snoezig is, is het schilderwerk van mijn exemplaar zeer slordig en op enkele punten wat beschadigd. Daar terugsturen net zoveel kost als de bal zelf, zal ik hem maar houden voor "achter in de boom".
In totaal daarom vier hartjes: vijf voor de blouse maar 1 aftrek voor de bal.

Beste N., fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankopen, maar het is wel jammer dat de kerstbal niet helemaal netjes is afgewerkt! Ik stuur je even een mailtje, dan weet ik zeker dat we je alsnog een prachtige kerst kunnen bezorgen ;-)

Groetjes,
Nicole
Klantenservice

Recently admired...
Chat